La Fundació Galatea i Almirall signen un conveni per prevenir situacions de malestar psicoemocional entre els metges residents

Aquest conveni permetrà seguir impulsant conjuntament activitats de formació dirigides als metges que exerceixen com a tutors i responsables dels MIR.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és proporcionar-los eines que els permetin detectar i prevenir situacions de malestar psicoemocional entre els metges joves i orientar-los cap a un desenvolupament professional saludable.

En l'acte de signatura han participat Miquel Vilardell Tarrés, president del Patronat de la Fundació Galatea i Ignasi Martí Ragué, director de Relacions Institucionals d'Almirall.

Les activitats formatives s'emmarquen en el Programa de la salut del metge resident de la Fundació Galatea i constaran de 25 tallers presencials al llarg de tot el territori nacional per a grups de tutors. En ells es realitzarà una primera part en la qual s'oferiran dades i conceptes teòrics sobre la salut laboral dels metges i una segona pràctica per a la discussió de casos habituals i identificació d'habilitats tutorials.