En marxa l'Àgora Galatea, un espai virtual per als professionals de la salut per parlar, escoltar i compartir experiències

La pandèmia de la COVID-19 ha provocat i continua provocant situacions de molta pressió assistencial i emocional entre els professionals de la salut. S'han viscut moments de dolor, impotència, incertesa, neguit, dubtes. La pandèmia continua i veiem com els escenaris que coneixem fins ara han canviat per complet. Cal adaptar-se a la nova realitat, tot mantenint la guàrdia per continuar fer front a la pandèmia.

Per aquest motiu, des de la Fundació Galatea hem posat en marxa l'Àgora Galatea. Aquesta iniciativa, molt diferent de l'oferta formativa i assistencial que oferim habitualment, es configura com un espai virtual de participació adreçat a tots els professionals de la salut. Àgora Galatea és un lloc on poder parlar i escoltar, compartir experièncias, emocions i reflexions amb l'objectiu de ajudar-vos a fer front a la nova realitat amb una mirada oberta i orientada cap a un concepte ampli i positiu de salut.

Les sessions, programades pel 20 i el 29 d'octubre, es desenvolupen per videoconferència i tenen una durada de 90 minuts. Dos professionals de la Fundació Galatea seran els encarregats de conduir-les i moderar-les. 

Si voleu participar, ja podeu fer la inscripció a les sessions aquí. Recordeu que les sessions tenen un aforament limitat a 25 participants.